Terug

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Allernieuwste.nl® Kussenhoes BMW Kussen Polyester - Kussenovertrek - 45 x 45 cm %%

  • Allernieuwste.nl® Kussenhoes BMW Kussen Polyester - Kussenovertrek - 45 x 45 cm %%
  • Allernieuwste.nl® Kussenhoes BMW Kussen Polyester - Kussenovertrek - 45 x 45 cm %%

  • EAN: 8720835921166

Transformeer je interieur met de luxe en moderne uitstraling van deze Kussenhoes van Allernieuwste.nl®. Deze stijlvolle kussenovertrek is ontworpen om je woonruimte een eigentijdse en verfijnde uitstraling te geven.

€ 16,95

Aan verlanglijst toevoegen

    Dit artikel is er in de volgende varianten:

  • Snelle levering in Nederland en België
  • Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  • Wekelijks nieuwe artikelen
  • Snelle helpdesk voor al uw vragen!

Productomschrijving

Allernieuwste.nl® Kussenhoes BMW Kussen Polyester - Kussenovertrek - 45 x 45 cm %%

De Allernieuwste.nl® Kussenhoes BMW is een absolute must-have voor elke liefhebber van het wereldberoemde automerk. Met het iconische BMW-logo op de voorkant, straalt deze kussenhoes een premium en sportieve uitstraling uit. Of je nu een echte autoliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een uniek accent voor je interieur, dit design maakt een statement in elke ruimte.

Duurzaam polyester materiaal voor langdurig gebruik

Deze stijlvolle kussenhoes is vervaardigd uit hoogwaardig polyester, een materiaal dat bekend staat om zijn duurzaamheid en comfort. Het is niet alleen zacht en comfortabel om op te rusten, maar behoudt ook zijn vorm en kleuren na langdurig gebruik. Of je nu thuis ontspant, in de auto zit of op kantoor bent, deze kussenhoes zorgt voor een stijlvolle toevoeging met maximale duurzaamheid.

Perfect voor thuis, kantoor of auto-interieur

De veelzijdige afmetingen van 45x45 cm maken deze kussenhoes ideaal voor diverse ruimtes. Of je nu een opvallend accessoire zoekt voor je bank, bed of zelfs in je auto, deze BMW-kussenhoes past perfect. Voeg een sportieve touch toe aan je woonkamer of maak indruk op passagiers met deze modieuze kussenhoes in je auto-interieur.

Gemakkelijk te onderhouden en reinigen

Dankzij de ritssluiting is het eenvoudig om de hoes van het kussen te verwijderen voor reiniging. Polyester is een onderhoudsvriendelijk materiaal dat snel droogt en lang mooi blijft. Hierdoor kun je de kussenhoes gemakkelijk met de hand wassen en zorgen dat deze altijd fris en schoon blijft.

Een must-have voor elke BMW-fan

Deze kussenhoes is niet zomaar een accessoire; het is een eerbetoon aan één van de meest geliefde automerken ter wereld. Het is een ideaal cadeau voor iedere BMW-liefhebber, of een geweldige manier om zelf je interieur een unieke en persoonlijke touch te geven. Voeg deze stijlvolle kussenhoes toe aan je collectie en geniet elke dag van de modieuze uitstraling.

Kenmerken:

  • Afmeting: 45x45 cm – Geschikt voor bank, bed, en autostoelen
  • Materiaal: Polyester – Zacht, duurzaam en onderhoudsvriendelijk
  • Design: BMW-logo – Iconisch en sportief
  • Sluiting: Ritssluiting – Makkelijk te verwijderen en te reinigen
  • Onderhoud: Handwas – Langdurig mooi en fris

Creëer een unieke sfeer in je interieur of auto met de Allernieuwste.nl® Kussenhoes BMW. Perfect voor iedere liefhebber van dit wereldberoemde merk, en een stijlvolle aanvulling in elke ruimte.

Gerelateerde producten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »