Terug

Meld je nu aan voor onze nieuwsbrief en ontvang 10% korting

Allernieuwste.nl® Elvis Presley Flanel Fleece Plaid Deken - Kunstzinnige Sfeer - 100 x 150 cm

  • Allernieuwste.nl® Elvis Presley Flanel Fleece Plaid Deken - Kunstzinnige Sfeer - 100 x 150 cm

  • EAN: 8720835921333

Breng de iconische stijl van Elvis Presley naar je woonkamer met deze Elvis Presley Flanel Fleece Plaid Deken. Deze unieke plaid van 100 x 150 cm combineert kunstzinnige flair met ultiem comfort, perfect voor elke fan van de King of Rock & Roll.

€ 27,95

Aan verlanglijst toevoegen

  • Snelle levering in Nederland en België
  • Voor 17:00 besteld, morgen in huis
  • Wekelijks nieuwe artikelen
  • Snelle helpdesk voor al uw vragen!

Productomschrijving

Allernieuwste.nl® Elvis Presley Flanel Fleece Plaid Deken - Kunstzinnige Sfeer - 100 x 150 cm

Allernieuwste.nl® Elvis Presley Flanel Fleece Plaid Deken – Voor Muziekliefhebbers en Comfortzoekers

Breng de iconische stijl van Elvis Presley naar je woonkamer met deze Elvis Presley Flanel Fleece Plaid Deken. Deze unieke plaid van 100 x 150 cm combineert kunstzinnige flair met ultiem comfort, perfect voor elke fan van de King of Rock & Roll. De opvallende print toont een artistieke weergave van Elvis, waardoor deze deken niet alleen functioneel, maar ook een kunstwerk op zich is.

Warm, zacht en stijlvol – De perfecte combinatie

Gemaakt van hoogwaardig flanel fleece, biedt deze deken niet alleen een uitzonderlijke zachtheid maar ook uitstekende warmte. Het materiaal voelt heerlijk aan op de huid en is ideaal om jezelf in te wikkelen tijdens koude avonden. Of je nu lekker op de bank zit te relaxen, een boek leest, of naar je favoriete Elvis-klassiekers luistert, deze plaid zorgt voor een modieuze toevoeging aan je interieur.

Kunstzinnig eerbetoon aan de King of Rock & Roll

De deken is een echte must-have voor elke Elvis-fan. De gedetailleerde print brengt de legende van Elvis Presley tot leven op een stijlvolle en artistieke manier. Dankzij de hoogwaardige druktechniek blijft de afbeelding helder en kleurrijk, zelfs na herhaaldelijk wassen. Het tijdloze ontwerp maakt deze deken een opvallend decorstuk in elke kamer, of het nu je slaapkamer, woonkamer of muziekkamer is.

Veelzijdig en functioneel – Ideaal voor thuis of onderweg

Met afmetingen van 100 x 150 cm is deze plaid perfect voor verschillende toepassingen. Gebruik hem als decoratief accent op je bank of bed, of neem hem mee voor extra warmte tijdens een roadtrip, picknick of een dagje uit. Dankzij het lichte gewicht en de compacte afmetingen is hij gemakkelijk op te vouwen en mee te nemen, zodat je altijd kunt genieten van een vleugje Elvis-stijl, waar je ook bent.

Gemakkelijk te onderhouden voor langdurig gebruik

Deze flanel fleece deken is niet alleen heerlijk zacht, maar ook onderhoudsvriendelijk. Hij kan eenvoudig in de wasmachine worden gewassen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over kleurvervaging of slijtage. Dit maakt het de ideale keuze voor dagelijks gebruik, terwijl je tegelijkertijd een eerbetoon brengt aan een van de grootste muzieklegendes aller tijden.

Kenmerken:

  • Afmetingen: 100 x 150 cm – Perfect voor bank of bed
  • Materiaal: Flanel fleece – Zacht, warm en duurzaam
  • Ontwerp: Elvis Presley – Iconische en artistieke print
  • Gebruik: Ideaal voor thuis, reizen, of als cadeau voor muziekliefhebbers
  • Onderhoud: Eenvoudig te wassen, kleurvast en slijtvast

Haal een stukje rock & roll geschiedenis in huis met deze Allernieuwste.nl® Elvis Presley Flanel Fleece Plaid Deken. Of je nu een fan bent van de King of Rock & Roll of op zoek bent naar een uniek cadeau, deze deken combineert comfort met een iconisch design dat zeker indruk zal maken!

Heeft u een vraag over dit artikel?

Heeft u een vraag over dit artikel?

Onze medewerker staat voor u klaar om u te helpen met uw vraag

Reviews

Gerelateerde producten

Vergelijk producten Verwijder alle producten

You can compare a maximum of 3 products

    Hide compare box
    Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? JaNeeMeer over cookies »